awards

winnaar van de Elle Deco International Design Awards

We zijn verheugd dat onze Feast-serviescollectie van Ottolenghi x Ivo de prestigieuze EDIDA-prijs in de categorie 'Tafelgerei' heeft gewonnen.

De Elle Deco International Design Awards of EDIDA is een uniek internationaal evenement waar de 25 hoofdredacteuren van het internationale netwerk Elle Decoration samenkomen om wereldwijde excellentie in design uit te reiken in 15 categorieën. De jaarlijkse prijsuitreiking vindt plaats in Milaan tijdens de Salone del Mobile, 's werelds toonaangevende meubelbeurs. Enkele van 's werelds meest gerenommeerde ontwerpers hebben EDIDA-awards ontvangen, nu ook de wereldberoemde chef-kok Ottolenghi met zijn Feast-serviescollectie voor Serax. Lees meer over alle winnaars in de categorieën van EDIDA in alle Elle Decorations wereldwijd.

over feast

Met een uitgebreide waaier aan kleuren, groenteprints en positieve vibes weerspiegelt de nieuwe FEAST-collectie alles waar zijn ontwerper voor staat. De Brits-Israëlische chef-kok Yotam Ottolenghi maakte deze expressieve collectie met een van de meest leuke momenten in gedachten: samenkomen met vrienden en familie, een hapje eten en verhalen uitwisselen. Voor het project sloeg de chef-kok de handen in mekaar met de Italiaanse kunstenaar Ivo Bisignano. “Ivo is een goede vriend en een soulmate om al mijn ideeën creatief vorm te geven”, vertelt Yotam Ottolenghi. “Ongeacht het medium waarmee hij werkt, is zijn kunst eerlijk, expressief, opvallend, vrolijk en kleurrijk. Kenmerken die we ook in onze gerechten proberen te stoppen.”

Ontdek meer over Ottolenghi